Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Řidič na Jablonecku vyháněl včelu z auta. Vjel do protisměru a srazil se s protijedoucím vozem

Za dopravní nehodou na Jablonecku stojí včela, která řidiči vlétla do vozu. Když se ji snažil odehnat, přejel do protisměru a způsobil zranění dalšímu řidiči.

Nehoda se stala ve středu před polednem v Nové Vsi nad Nisou. „Řidič s vozidlem VW Passat jel ve směru od Jablonce nad Nisou do Smržovky a během jízdy se plně nevěnoval řízení, jelikož údajně odháněl včelu z čelního skla,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Při pokusu vyhnat hmyz z auta řidič vyjel ze své jízdní dráhy a srazil se s protijedoucím vozidlem. „Při nehodě utrpěl zranění řidič vozu Opel Vectra, kterého posádka Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje převezla na vyšetření do jablonecké nemocnice,“ doplnila mluvčí.

Policisté provedli oběma řidičům dechovou zkoušku, obě byly negativní. Výše způsobené škody se odhaduje na 40 000 korun, okolnosti incidentu prověřují policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Jablonecko, policie, nehoda, včela, okres Jablonec nad Nisou, Jablonec nad Nisou, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, Volkswagen Passat, Smržovka, Nová Ves nad Nisou, Opel Vectra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič na Jablonecku vyháněl včelu z auta. Vjel do protisměru a srazil se s protijedoucím vozem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.