Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Zloděj kradl v jablonecké restauraci třikrát za noc. Vrátil se ještě pro sýr a bůček

Restauraci v Jablonci nad Nisou vykradl zloděj během jedné noci celkem třikrát. Odnesl si peníze a pak se ještě vrátil pro potraviny, kterým zřejmě neodolal. Hrozí mu až tři roky za mřížemi.

Čtyřiatřicetiletý muž se dopustil krádeže 11. července v Jablonci nad Nisou. „Tehdy krátce po půlnoci po vypáčení zadních vchodových dveří vnikl do jedné z jabloneckých restaurací, ve které prošel prostorem restaurace i kuchyně. V té době tam odcizil pokladnu s drobnými mincemi v hodnotě 4 000 korun,” uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Pachateli to však nestačilo. Kolem druhé hodiny ranní se do restaurace vrátil a odnesl reproduktor. Aby toho nebylo málo, přišel ještě potřetí a přinesl si na svůj lup batoh. „Do restaurace vypáčenými dveřmi přišel ještě jednou v půl čtvrté. Během této třetí „návštěvy“ z restaurace odnesl vitamínové doplňky, 3 kg sýra Eidam a 5 kg vepřového bůčku,” doplnila mluvčí.

Celková škoda tak činí 25 202 korun, 12 000 korun z toho za poničené dveře. Muž byl v minulosti za podobný skutek dvakrát odsouzen v Jablonci nad Nisou a v Liberci. „V uplynulých dnech mu policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání trestných činu krádež a poškození cizí věci,” dodala Sochorová. Podezřelému nyní hrozí až tři roky odnětí svobody.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Jablonec nad Nisou, krádež, zloděj, policie, restaurace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj kradl v jablonecké restauraci třikrát za noc. Vrátil se ještě pro sýr a bůček  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.