Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Nehoda v Oldřichovském sedle. Po srážce skončilo auto na boku

Policisté šetří nehodu, ke které došlo ve středu navečer v Oldřichovském sedle mezi Oldřichovem a Raspenavou. Srazila se tam dvě auta, jedno se po nárazu přetočilo na bok.

„Řidič s vozidlem VW Passat se při odbočování vlevo na místo ležící mimo komunikaci dostatečně nepřesvědčil o tom, zda není předjížděn, a vybočil vlevo,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Následně tak došlo ke střetu s autem Ford X-Max jehož řidič jel právě ve stejném směru jízdy. „Tímto nárazem byl ford odražen vlevo na svodidla, částečně se střetl se stromem a poté se vůz na vozovce přetočil na bok,“ dodala mluvčí.



Při nehodě se zranila spolujezdkyně z volkswagenu a zdravotníci ji převezli do nemocnice. „Charakter jejího zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření,“ řekla Sochorová.

Alkohol policisté u obou řidičů vyloučili provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky. Předběžná výše způsobené škody činí částku 255 tisíc korun. „Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Liberci,“ uzavřela mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, oldřichov, policie, Oldřichovské sedlo, Raspenava, Ford Motor Company, Volkswagen, Volkswagen Passat, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda v Oldřichovském sedle. Po srážce skončilo auto na boku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.