Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dobrý konec. Policisté našli dívku, která se v pátek nevrátila ze školy

, aktualizováno 17. října 2022, 10:22

Policisté vypátrali čtrnáctiletou dívku z Liberce, která se v pátek odpoledne nevrátila ze základní školy v Chrastavě. Po jedné hodině odpoledne psala otci SMS, že omylem nastoupila do vlaku, který jede z Chrastavy na druhou stranu, směr Hrádek nad Nisou. Od té doby přestala komunikovat. Policejní hlídka ji díky tipu svědka našla na okraji Liberce v neděli večer.

„K jejímu vypátrání vedl poznatek právě od občanů, kteří si pohřešované školačky všimli a informovali nás o tom," potvrdila mluvčí policie Ivana Baláková. Dívka zmizela v pátek odpoledne, kdy se nevrátila ze školy v Chrastavě. Její otec poté vše oznámil na policii. Policistům se dívku nedařilo najít, a tak se obrátili na veřejnost.

A právě to pomohlo. Jeden ze svědků si dívky odpovídající popisu všiml na zastávce MHD na okraji Liberce v neděli krátce před devatenáctou hodinou. „Hlídka tam dorazila a potvrdila, že jde o hledanou dívku, v pořádku ji tak policisté vrátili domů. Děkujeme všem za pomoc, v podobných případech nám všímavost veřejnosti velmi pomáhá," dodala Baláková.

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, Chrastava, dívka, pohřešování, Liberec, Hrádek nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dobrý konec. Policisté našli dívku, která se v pátek nevrátila ze školy  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.