Počasí dnes18 °C, zítra14 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Liberečtí kriminalisté vyšetřují loupež. Díky spolupráci veřejnosti již našli důležité svědky

Policisté vyšetřují loupež v Liberci. V souvislosti s tím hledali svědky, kteří by mohli poskytnout důležité informace. Díky spolupráci veřejnosti se je již podařilo identifikovat.

K činu došlo 17. září v ulici Čechova, liberečtí kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání loupeže. „Po třetí hodině ráno procházela v bezprostřední blízkosti místa události skupinka pěti mladých lidí. Dvě ženy a tři muži se pohybovali od centra města ve směru k benzinové čerpací stanici Shell v ulici Košická, dále pak ulicí Šumavskou a ulicí Čechovou, kolem budovy Hasičského záchranného sboru,“ uvedl policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

Policisté nezjistili totožnost mladých lidí, kteří by mohli poskytnout důležité svědectví a přispět tak k objasnění zločinu. Obrátili se proto i na veřejnost, což se zadařilo. „Za výrazného přispění veřejnosti se namám podařilo ustanovit důležité svědky případu a zajistit další okolnosti nezbytné k objasnění celé události. Děkujeme za spolupráci," uvedl v pondělí Robovský. 

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Liberec, krimi, loupež, vyšetřování, svědci, Hasičský záchranný sbor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiří Beránek

Takový hezký mladý holky a už kraďošky, přitom by se mohly v klidu dobře živit poctivým šlapáním. A ten mladej by si nějakýho kunčofta taky určitě našel. Takhle si pokazit život.....

Čtvrtek, 27. října 2022, 10:14Odpovědět

Liberečtí kriminalisté vyšetřují loupež. Díky spolupráci veřejnosti již našli důležité svědky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.