Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

U Jeřmanic havaroval automobil, následně do něj narazili dva motorkáři

, aktualizováno 30. října 2022, 16:42

Dnes odpoledne došlo k dopravní nehodě na silnici první třídy č. 35 mezi Hodkovicemi nad Mohelkou a Libercem. Nehoda si vyžádala dvě zranění.

„Oznámení o dopravní nehodě jsme obdrželi prostřednictvím tísňové linky 158 v 13:26,“ sdělil Drbně mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Nedaleko obce Jeřmanice ve směru na Liberec havaroval osobní automobil do svodidel. „Následně do tohoto vozidla narazili dva motorkáři,“ doplnil Robovský s tím, že na místě ještě kolem třetí hodiny odpolední probíhalo vyšetřování okolností a příčin nehodového děje.

Na místo byla přivolána také letecká záchranná služba. „Nehoda si vyžádala dvě střední zranění. Oba pacienti byli při vědomí a z místa byli transportováni na traumacentrum liberecké nemocnice,“ komentoval regionální mluvčí ZZS Michael Georgiev. Z místa byla k dalšímu vyšetření také převezena jedna nezletilá osoba. „Dopravu na místě dočasně řídili dopravní policisté,“ dodal mluvčí policie.

V současné době je úsek již průjezdný.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS LK

Štítky krimi, nehoda, Liberec, auto, motorka, Jeřmanice, dopravní nehoda, Hodkovice nad Mohelkou, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Jeřmanic havaroval automobil, následně do něj narazili dva motorkáři  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.