Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Muž v Jablonci nad Nisou vykradl dodávku zaparkovanou u domu. Odnesl si notebook, nůž i oblečení

Někteří zloději jsou nenapravitelní. To platí i o muži, který letos v září v Jablonci nad Nisou opět kradl. Tentokrát se mu naskytla příležitost vykrást vozidlo zaparkované u domu. Spáchání trestného činu mu usnadnila skutečnost, že auto bylo odemčené.

Jednačtyřicetiletý muž se dopustil krádeže v noci ze 14. na 15. září. „Podezřelý tehdy vstoupil neuzamčenou brankou na zahradu u jednoho z domů v Jablonci nad Nisou, kde bylo zaparkované vozidlo MAN TGE,“ informovala policejní mluvčí Dagmar Sochorová. Branka však nebyla to jediné, co nebylo uzamčeno. Stejnou chybu udělal majitel i u dodávky. „Do tohoto vozu neuzamčenými dveřmi zavazadlového prostoru a dveřmi řidiče vnikl,“ doplnila Sochorová.

Zloděj si tak mohl odnést nootebok, mobilní telefon, nůž i bundy. Celkově odcizil věci v hodnotě 37 599 korun. Podle policejní mluvčí to není poprvé, co muž kradl. „Podezřelý se uvedeného skutku dopustil i přesto, že byl za takový čin v uplynulých třech letech soudem pravomocně odsouzen,“ dodala Sochorová.

Vzhledem k této skutečnosti muži hrozí až tři roky za mřížemi, v uplynulých dnech mu policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádež.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Drbna archiv

Štítky Jablonecko, krádež, krimi, dodávka, zloděj, policie, Jablonec nad Nisou, dům, MAN TGE

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Jablonci nad Nisou vykradl dodávku zaparkovanou u domu. Odnesl si notebook, nůž i oblečení  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.