Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Sobota 22. června 2024  |  Svátek má Pavla
Bez reklam

Hromadná bitka v centru Liberce. Policie hledá svědky

V noci na neděli došlo na libereckém Soukenném náměstí k hromadné bitce. Na místo vyjelo hned několik policejních hlídek. Policie případ řeší a hledá případné svědky celého incidentu.

„Případem se nyní zabývají policisté z Obvodního oddělení Liberec - centrum, kteří již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a v současné době probíhají standardní úkony trestního řízení,“ uvedla policejní mluvčí Adéla Fialová.

Podle ní nyní policisté zajišťují a vyhodnocují kamerové záznamy, a to i záznamů, které byly zajištěny na sociálních sítích. Z nich je patrné, že do bitky se zapojilo hned několik lidí cizí státní příslušnosti.

VIDEO: V Liberci řádí gang mladistvých. Brutálně napadli dva chlapce před muzeem

Na sociálních sítích koluje video, na němž je zachycen dětský gang, který napadl dva chlapce před Severočeským muzeem v Liberci. Video zveřejnil náměstek primátora Ivan Langr, který požaduje důkladné prošetření případu. Podle něj totiž gang útočí...

Policisté také nyní hledají svědky celé události. „Žádáme občany, kteří byli svědky události, aby nám pomohli objasnit dějovou linii prostřednictvím svého svědectví. Současně žádáme, aby se přihlásily i osoby, které disponují jakýmkoliv obrazovým záznamem z místa události,“ uvedla Fialová.

Svědci se mohou obrátit na policisty Obvodního oddělení Liberec centrum na adrese Krajinská 487, Liberec nebo je kontaktovat na telefonním čísle 974 467 100 nebo přímo na bezplatné tísňové lince 158.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michael Machino Machek

Štítky policie, bitka, Liberec, svědci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Možná je čas v sobotu v noci přivázat někoho u radnice k lampě na Fügnerce, ať si vypatlanci od Starostů užijí tu starost a bezpečnost ve městě! Co ta hovada dělají teď po volbách? Drží tlamy za plotem? Opět hlasuju pro defenestraci.

Středa, 9. listopadu 2022, 12:03Odpovědět

Martin Vaněk

Ukrajinizace české kolonie v plném proudu... Už jen čekám ,kdy se vytáhnou zbraně, které jsme jim tam poslali na "obranu"... :-D

Úterý, 8. listopadu 2022, 09:58Odpovědět

Ji-Hun Kim

No ne, už se naučili od našich dětí tu naši "kulturu" :D

Úterý, 8. listopadu 2022, 03:25Odpovědět

To bude nějakej fejk. Vždyť Zámečník a Starostové bdí nad naší bezpečnosti, ne? Za ně stoupla kriminalita a feťáckej chlív po městě o 100 %. Možná by se fakt měli začít bát tě defenestrace. Ty vole, na to sedí Jasánek: Na standartu tiše sněží ????. Otázka je, jakou má barvu.

Úterý, 8. listopadu 2022, 00:52Odpovědět

Martin Vašek

Banderovská verbež.

Úterý, 8. listopadu 2022, 00:09Odpovědět

David Bělka

Proc nenapisete, kdo presne to byl? Na co je schovavat za stitek 'lidi cizi statni prislusnosti'? Proc rovnou nenapisete jak to je, ze to je banda Ukrajincu, co nam tady v Cechach dela bordel? Z ceho mate strach? Az bude spravnej cas, tak je stejne odsud vykopeme jako Sudetsky Nemce!

Pondělí, 7. listopadu 2022, 20:37Odpovědět

Josef Brožek

Hustý.. ale fíci tam byli celkem rychle. Tipuji to na chlast, děvky a hádky o ničem.

Pondělí, 7. listopadu 2022, 19:08Odpovědět

Hromadná bitka v centru Liberce. Policie hledá svědky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.