Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Vážná nehoda u Bělé. Při srážce dvou aut se zranilo osm lidí, čtyři těžce

K vážné nehodě došlo ve čtvrtek večer na silnici I/38 u Bělé pod Bezdězem. Čelně se tam srazila dvě auta, zranilo se celkem osm lidí, z toho čtyři vážně. Silnice byla po dobu zásahu a vyšetřování nehody zcela uzavřená.

Nehoda se stala mezi Bělou a Doksy v místě od odbočky na Bezděz do Hlínoviště krátce před osmnáctou hodinou. „Na základě prvotního šetření jsme zjistili, že pravděpodobně řidič s vozidlem Škoda Fabia při předjíždění dalšího vozu se čelně střetl s protijedoucím vozidlem Peugeot 307,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Při nehodě se zranilo osm lidí, z toho čtyři těžce. Na místě zasahovali i hasiči. „V rámci mezikrajské výpomoci na místo vyjela i jednotka Středočeského kraje ze stanice Bělá pod Bezdězem. Hasiči dále provedli všechna potřebná protipožární opatření a uniklé provozní kapaliny zasypali sorbentem,“ uvedli hasiči na twitteru.

Silnice I/38 byla po nehodě několik hodin uzavřená.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS LK

Štítky nehoda, policie, Bělá pod Bezdězem, hasiči, havárie, Škoda Fabia, Bezděz, Hlínoviště, Peugeot 307, Liberecký kraj, Středočeský kraj, Twitter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážná nehoda u Bělé. Při srážce dvou aut se zranilo osm lidí, čtyři těžce  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.