Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Žena chtěla spáchat sebevraždu skokem z viaduktu. Výpravčí ji s policisty stáhl zpět

Policistům se ve spolupráci s výpravčím podařilo na Liberecku zachránit ženu, která měla v úmyslu ukončit svůj život skokem z železničního viaduktu. Volala totiž svému kamarádovi a sdělila mu, co má v úmyslu, incident tak neskončil tragédií.

Na operační středisko policie se obrátil mladík s tím, že mu volala jeho kamarádka a chystá se podle svých slov spáchat sebevraždu. Řekla mu také, že chce skočit z železničního viaduktu. Operační důstojník proto ihned na místo vyslal policejní hlídky a informoval i výpravčího železniční stanice.

„Po příjezdu na místo zahlédli muži zákona na železničním viaduktu ženu, která se za každou cenu snažila prolézt kovovou konstrukcí za účelem skoku do propasti hluboké více jak 20 metrů. Její pravou paži však pevně svíral již zmiňovaný výpravčí a seč mu síly stačily se ženu snažil přetáhnout zpět za konstrukci,“ informovala policejní mluvčí Adéla Fialová.

Policisté rychle zasáhli a výpravčímu pomohli čtyřiatřicetiletou ženu dostat zpět do bezpečí. Dotyčná byla dezorientovaná a jakmile byla mimo ohrožení života, převzali si ji zdravotníci záchranné služby. „Policistům Libereckého kraje prap. Ondřeji Střížovi, stržm., Jakubu Střížovi a pprap. Tomáši Peckovi, kteří byli na místě události jako první, náleží uznání za dobře vykonanou práci, v jejímž důsledku nedošlo ke zmaření mladého lidského života,“ uzavřela Fialová.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Liberecko, krimi, policie, sebevražda, železnice, viadukt, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena chtěla spáchat sebevraždu skokem z viaduktu. Výpravčí ji s policisty stáhl zpět  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.