Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Osmnáctiletá řidička nezvládla řízení. Na Jablonecku narazila do stromů

Mladé řidičce se v pátek na Jablonecku vymklo řízení z rukou. Vyjela mimo komunikaci a narazila do stromů. Zdravotníci ji převezli do jablonecké nemocnice na ošetření, okolnosti vyšetřuje policie.

K nehodě došlo v pátek 25. listopadu krátce před půl sedmou hodinou večerní v Tanvaldu v ulici Údolí Kamenice. „Teprve osmnáctiletá řidička s vozidlem Škoda Octavia jela ve směru od Jiřetína pod Bukovou do Smržovky, kde v ostré levotočivé zatáčce dostala smyk, vyjela mimo vozovku a narazila do dvou vzrostlých jehličnatých stromů,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Na místo dorazila posádka zdravotnické záchranné služby, která zraněnou řidičku převezla do nemocnice v Jablonci nad Nisou. Policisté jí provedli dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu s negativním výsledkem. Podrobnosti ohledně zdravotního stavu dívky jsou předmětem šetření.

„Předběžná výše způsobené škody činí částku 50 000 korun. Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Jablonecko, Tanvald, policie, doprava, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osmnáctiletá řidička nezvládla řízení. Na Jablonecku narazila do stromů  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.