Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Na Štědrý den řádil na Českolipsku zloděj. Jedné rodině ukradl vánoční dárky

Nemilé překvapení čekalo o Štědrém dni na obyvatele Mařenic v Dolní Světlé na Českolipsku. Zavítal tam totiž zloděj, který se vloupal do aut a dostal se i na zahradu rodinného domu. Mimo jiné odcizil vánoční dárky.

Zloděj v jinak poklidných Mařenicích řádil mezi jednou až devátou hodinou ranní. „Rozbil okénko u zaparkovaného vozidla, které pak prohledal a ze zavazadlového prostoru odcizil vánoční dárky za 18 000 korun,” uvedla policejní mluvčí Ivana Baláková. Majitelka vozidla totiž dorazila domů s dárky až po půlnoci a nechala v autě všechny své věci, protože byla unavená. „Když si pro ně šla o osm hodin později, už v autě nebyly,” dodala mluvčí.

Dosud neznámý pachatel se vloupal i do dalšího auta, které stálo opodál. Naštěstí se ve vozidle nenacházelo nic zajímavého k odcizení. Tím ale jeho počínání nekončilo. „Kolem poledne na Štědrý den zjistila jedna místní paní, že jí ze zahrady zmizel malotraktor tovární značky VARI, který naposledy stál na svém místě 23. prosince večer. Jí vznikla krádeží škoda za 90 000 korun,” doplnila Baláková. Policisté z obvodního oddělení v Jablonném v Podještědí nadále vyšetřují okolnosti případu.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Českolipsko, zloděj, Vánoce, dárky, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Štědrý den řádil na Českolipsku zloděj. Jedné rodině ukradl vánoční dárky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.