Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Zloděj chtěl ukrást v jabloneckém obchodě patnáct čokolád. Když si ho všimla ostraha, odhodil batoh a utíkal

Někteří zloději jsou nenapravitelní. To platí i o pachateli, který měl v úmyslu ukrást zboží z obchodu v Jablonci nad Nisou. Plány mu překazila ostraha u pokladen, zloděj se tak snažil utéct. Policisté jej však dopadli, teď mu hrozí tři roky za mřížemi.

Ke krádeži došlo 27. prosince krátce po půl čtvrté hodině odpoledne v obchodním domě Central. „Z regálu odcizil patnáct kusů čokolád v celkové hodnotě 1 649 korun a uložil si je do svého batohu. Takto následně prošel kolem pokladen bez zaplacení, čehož si všiml pracovník ostrahy prodejny. Jakmile toto podezřelý zjistil, dal se na útěk, při kterém batoh i s odcizeným zbožím odhodil,” uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Sedmadvacetiletý pachatel však neutekl daleko a skončil v policejní cele. „Po provedených úkonech byl včera předveden k soudci Okresního soudu v Jablonci nad Nisou, který ho následně propustil ze zadržení na svobodu,” sdělila mluvčí. 

Podezřelý se takového činu nedopustil poprvé. „V uplynulých třech letech za takový čin pravomocně odsouzen rozsudkem Okresního soudu v Liberci,” dodala Sochorová. Nyní mu hrozí až tři roky ve vězení. 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Drbna archiv

Štítky Jablonecko, zloděj, krádež, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj chtěl ukrást v jabloneckém obchodě patnáct čokolád. Když si ho všimla ostraha, odhodil batoh a utíkal  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.