Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Matka a chlapec v horách zemřeli násilnou smrtí. Policie vyšetřuje vraždu a sebevraždu

Smrt ženy a jejího tříletého syna v Krkonoších vyšetřují policisté jako vraždu a následnou sebevraždu. Těla dvojice z Prahy našli po čtyřdenním pátrání členové horské služby v lese v oblasti Růžové Hory.

Jak na webu uvedla policejní mluvčí Královéhradeckého kraje Iva Kormošová, kriminalisté na místě nálezu těl pracovali až do noci, přítomen byl i soudní znalec. „Společně zjišťovali okolnosti jejich úmrtí, hledávali místo nálezu a zajišťovali potřebné stopy," sdělila Kormošová

„Ohledáním nalezených těl zjistili, že se jedná o násilná úmrtí. Jde o podezření z vraždy a sebevraždy," pokračovala Kormošová.

Pátrání v horách má tragický konec. Ženu i malého chlapce našli mrtvé

Čtyřicetiletou ženu z Prahy-západ a jejího tříletého syna, kteří se od pátku pohřešovali, našli dnes členové horské služby mrtvé v lese v oblasti Růžové hory v Krkonoších. Příčinu jejich smrti policie vyšetřuje. Policie to uvedla na twitteru.

Podle předběžného vyjádření soudního znalece zemřeli už 28. prosince.  „Na základě těchto informací jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda s následnou sebevraždou," dodala Kormošová.

Po čtyřicetileté ženě a jejím tříleté synovi pátrala policie, hasiči i členové horské služby od 30. prosince. Připojil se k nim i vrtulník a psovodi.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto JSDH Mladé Buky

Štítky policie, smrt, vražda, sebevražda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Matka a chlapec v horách zemřeli násilnou smrtí. Policie vyšetřuje vraždu a sebevraždu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.