Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Grilovačka na zahradě se zvrhla ve fackovanou a bude mít dohru u soudu

Letní grilování na zahradě se vloni v létě poněkud nevydařilo podle představ hostitelů. Došlo při ní k roztržce dvou hostů, která bude mít ještě dohru u soudu.

„Loni v létě přišel dvaadvacetiletý mladík na grilovací party na zahradu rodinného domu v České Lípě ke svým známým. Ta se potkal s o deset let starším mužem, který dorazil na elektrokoloběžce. Ta mladšího muže pořád přitahovala, a to i přesto, že mu na ní majitel jezdit zakázal,“ popsala situaci mluvčí policie Ivana Baláková.

S narůstajícím množství vypitého alkoholu se zvyšovala i odvaha mladíka, který se i přes zákaz na koloběžce projel. Ovšem přistihl ho při tom majitel koloběžky a bez zaváhání mu vlepil facku. Ovšem protože dotyčný muž váží přes sto kilogramů, měří kolem dvou metrů a v minulosti provozoval bojové sporty, neobešla se tato inzultace bez následků.

„Mladík musel vyhledat odborného lékaře, a ten zjistil, že má protržený ušní bubínek. Čeká ho proto operace a není jisté, zda mu nezůstanou trvalé následky v podobě pískání v uchu, kterým od té doby trpí. Navíc byl kvůli tomu osm týdnů v pracovní neschopnosti,“ přiblížila další okolnosti události Baláková.

Incident bude mít dohru u soudu. Na základě znaleckého lékařského posudku, který mechanismus vzniku zranění vysvětlil totožně s tím, jak ho popsal oznamovatel, už v této souvislosti třicetiletého Českolipana policie obvinila z přečinu ublížení na zdraví. Nyní mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jarmila Kráčmarová

Štítky facka, soud, policie, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Grilovačka na zahradě se zvrhla ve fackovanou a bude mít dohru u soudu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.