Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Při hádce házel věci z okna paneláku. Některé zůstaly na stromě

Českolipští strážníci se před pár dny v poledne na zavolání vydali ke scéně, která se odehrávala na sídlišti Holý vrch. Při hádce tam partner vyhazoval z okna paneláku nejrůznější věci včetně hraček nebo deštníku. Naneštěstí ale před jeho bytem jsou stromy a několik vyhozených věcí se na nich zachytilo.

„Hlídka městské policie neměla těžkou práci najít toho, kdo takto ventiloval svou frustraci z nepovedeného vztahu. Problém nastal ve chvíli, kdy měl binec po sobě uklidit,“ uvedla mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková.

Věci ze země podle ní sesbíral, dokonce sundal i ty, které se zachytily na nižších větvích stromu. „Na to, co zůstalo v koruně, ale už s běžnými prostředky nedosáhl,“ dodala.

Strážníci muži udělili pokutu za znečištění veřejného prostranství a dali mu také čas na to, aby odklidil zbytek věcí. „Muž to přislíbil, ale ani po dvou kontrolách nejsou pryč. Strážníci vše zadokumentovali a muž se bude ze svého jednání zpovídat před správním orgánem,“ uzavřela mluvčí.

I podle sousedů byly věci na stromě i během středy. „Ty věci tam visí na stromě stále, chtělo by to někoho na výškové práce, ale to vyjde pěkně draho,“ smál se na facebooku například muž s přezdívkou Radek Českolipský.

Podle Lenky Kratochvílové zase při snaze o odstranění věcí polámal několik větví a i ty na místě nechal. „Zlámané větve jsou stále na svém místě. Ani ty pán neodstranil, hlavně, že borovici polámal. Už tak je tu minimum zeleně. Tak budeme spoléhat na vítr, který možná ty seprané hadry sfoukne a zbytek opět uklidíme my,“ uvedla.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Česká Lípa

Štítky mp česká lípa, městská policie, strážníci, hádka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při hádce házel věci z okna paneláku. Některé zůstaly na stromě  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.