Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Smutný konec pátrání. Těhotnou ženu našli policisté bez známek života, nařídili pitvu

, aktualizováno 27. ledna 2023, 16:00

Pátrání po těhotné ženě mongolské národnosti, která byla nezvěstná od 25. ledna a má za dva týdny rodit, skončilo tragicky. Ztratila se v České Lípě, když odešla na procházku a zpátky domů se už nevrátila. Policejní psovod její tělo našel v pátek kolem patnácté hodiny v přírodním terénu u města.

„Pátrání po pohřešované ženě odvoláváme. Dnes její tělo bez známek života krátce před 15. hodinou objevil v přírodním terénu u České lípy psovod se služebním psem v průběhu naší pátrací akce," uvedla odpoledne mluvčí policie Ivana Baláková.

Manžel policii její zmizení ohlásil dne 26. ledna v 18 hodin s tím, že se ji nejprve snažil hledat na vlastní pěst. Důvod jejího zmizení nechápal, před odchodem pohřešované podle něj k žádné hádce mezi manžely nedošlo. Pohřešovaná žena prý ráda navštěvovala přírodní areál v Dubici v České Lípě, který ještě v den oznámení jejího zmizení propátrávaly hlídky s psovodem a služebním psem a vodní plochu současně zkontrolovali potápěči Zásahové jednotky Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.

Podle policie zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se na její smrti podílela druhá osoba. „Nicméně ke zjištění bezprostřední příčiny smrti jsme nařídili soudní pitvu těla zemřelé ženy a všechny okolnosti této nešťastné události důkladně dokumentujeme," dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR a Jan Luxík

Štítky těhotenství, policie, Česká Lípa, pohřešovaná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Smutný konec pátrání. Těhotnou ženu našli policisté bez známek života, nařídili pitvu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.