Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na přechodu srazil chodkyni a ujel. Policie hledá řidiče i svědky

Jablonečtí policisté vyšetřují nehodu, ke které došlo v pátek ráno v Hlavní ulici ve Smržovce. Na přechodu pro chodce tam řidič srazil ženu a ujel. Policisté nyní pátrají po řidiči a hledají i svědky nehody.

K nehodě došlo u prodejny Autodíly Michálek. „72letá seniorka v té době přecházela vozovku po vyznačeném přechodu pro chodce ve směru od ulice Staniční k ulic Občanská, tedy ve směru zleva doprava k prodejně s autodíly. V okamžiku, kdy chodkyně byla již na konci přechodu, tak do její nohy narazil dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem, který jel ve směru od centra Smržovky do Tanvaldu,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Seniorka po tomto střetu s vozidlem upadla za přechod mimo vozovku a utrpěla lehké zranění. „Neznámý řidič ovšem z místa události odjel, aniž by splnil povinnosti, které mu v takové situaci ukládá zákon,“ dodala mluvčí.

Policie nyní hledá svědky nehody i řidiče, který ujel. Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na telefonu 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158,“ doplila Sochorová.

O totéž policisté samozřejmě žádají i neznámého řidiče. „Policisté od veřejnosti přivítají jakékoliv informace směřující k ustanovení osoby neznámého řidiče a vozidla, které v té době řídil,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, smržovka, řidič, svědci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na přechodu srazil chodkyni a ujel. Policie hledá řidiče i svědky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.