Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Žena v afektu vyhodila kocoura ze sedmého patra, hrozí jí pět let vězení

Policisté obvinili ženu z Jablonce ze spáchání trestného činu týrání zvířat. Loni v listopadu totiž úmyslně vyhodila z okna sedmého patra panelového domu kocoura. Ten jako zázrakem přežil.

„Kocour dopadl do přízemí na plechový přístřešek u hlavního vchodu do panelového domu, kde zůstal ležet. Naštěstí kocour při tomto pádu ze sedmého patra neutrpěl žádné vážné zranění a byl pouze pohmožděný, kdy způsobená bolestivost po několika dnech ustoupila,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Podle ní žena žila v bytě s přítelem a v té době byla doma sama. „Policistům uvedla, že celou věc udělala v afektu, kdy v té době řešila více osobních problémů. Když si poté uvědomila, co provedla, bylo jí všeho líto,“ dodala mluvčí.

I přes lítost je ale osmadvacetiletá žena obviněná z trestného činu týrání zvířat. „Obviněné nyní trest odnětí svobody až na pět let, a to vzhledem ke skutečnosti, že skutek spáchala na místě veřejnosti přístupném,“ uzavřela Sochorová.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, kocour, panelák, týrání zvířat, jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Adámek

Kočky přece nají devět životů, tak v tom až takový zázrak nevidím. A samozřejmě senzacechtivý nápis "až pět let vězení", bez toho by to nešlo . Jo a podruhé stvrzuji, že nejsem robot. Až budu robot, pak si mě nepřejte, to poznáte!

Sobota, 11. února 2023, 17:49Odpovědět

Žena v afektu vyhodila kocoura ze sedmého patra, hrozí jí pět let vězení  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.