Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Hvězda jasná zazářila v Hrádku v obchodě i panelácích. Teď ji za to čeká odměna

Patnáct párů bot a jízdní kolo v panelácích nebo kosmetiku v drogerii či perlivé nápoje v samoobsluze. Všechny tyto věci v hodnotě 26 tisíc korun zvládla ukrást dvacetiletá žena v Hrádku nad Nisou. Své činy zřejmě považuje za mimořádné, neboť sama o sobě prohlásila, že je hvězda jasná, která nikdy nezhasne.

Účet za její působení ve městě ji nyní vystavila policie a zodpovídá se z přečinů krádeže a výtržnictví. Odměněna za to bude u soudu. Její hvězdná zářivost se projevila hned několikrát. „V Hrádku nad Nisou v drogerii odcizila kosmetiku za několik set korun, v ulici Generála Svobody odstavené jízdní kolo za 10 tisíc korun a v místních panelových domech  15 párů bot od dveří bytů v celkové hodnotě 15 500 korun. Z posledního ji usvědčily ji záznamy z bezpečnostních kamer na chodbách v panelových domech. K čemu tolik bot potřebovala, nám neřekla,“ popsala působení zlodějky mluvčí Policie ČR Ivana Baláková.

Navíc vyvolala v lednu pozdvižení také v místním Penny Marketu, kde ji vedoucí přistihl při krádeži dvou plechovek s perlivým vinným nápojem. Oznámil ji, že zavolá policii a vyvolal bouřlivou reakci. Mladá žena na něj začala hystericky křičet, pak si sedla na pohyblivý pás určený pro zboží a dojela na něm až k ochrannému plexisklu u kasy, které záměrně strhla a polámala. Přitom ještě po vedoucím oba nápoje v plechovce hodila a jen těsně minula cíl.

„Její teatrální vystupování vysvětluje fakt, že dlouhodobě užívá drogy, s čímž se nám svěřila. Je velmi pravděpodobné, že hvězda jasná dá o sobě v Hrádku ještě vědět,“ dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Miroslav Toman

Štítky panelový dům, Hrádek nad Nisou, obuv, nápoj, Penny Market, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hvězda jasná zazářila v Hrádku v obchodě i panelácích. Teď ji za to čeká odměna  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.