Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Domlátím tě jako psa. Opilec napadl řidiče autobusu, nechtěl ho svézt

Až dva roky vězení hrozí pětačtyřicetiletému muži, který 6. března na náměstí Míru v Novém Boru napadl řidiče autobusu. A důvod? Nechtěl ho svézt z důvodu mužovi silné opilosti.

K incidentu přitom došlo v deset dopoledne. „Kvůli opilosti se sotva držel na nohách. Před příjezdem autobusu navíc začal nepatřičně flirtovat se ženou, která čekala na stejný spoj, a o konverzaci s ním vůbec nestála,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Toho si všiml právě řidič a do autobusu muže odmítl pustit. „Opilec se na něj proto rozčílil, vyběhl za ním ke kabince a dal mu hlavičku. Přitom vykřikoval, že "ho domlátí jak psa". Potom vyběhl ven a rozkopal u autobusu pravý světlomet. Zkrotnul až po příjezdu naší hlídky, která v něm poznala místní "známou firmu",“ dodala mluvčí.

Policisté ještě téhož dne zahájili úkony trestního řízení pro přečiny výtržnictví a poškození cizí věci se škodou 10 tisíc korun. „Z nich se zodpovídá v takzvaném zkráceném přípravném řízení a my v tomto týdnu předáváme kompletní spisový materiál státnímu zástupci. Hrozí mu až dva roky odnětí svobody,“ dodala mluvčí.

Trestní rejstřík muže navíc obsahuje už 18 zápisů o jeho pravomocném odsouzení za nejrůznější trestné činy, mezi kterými figurují i ublížení na zdraví nebo výtržnictví.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, napadení, nový bor, autobus, řidič

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Domlátím tě jako psa. Opilec napadl řidiče autobusu, nechtěl ho svézt  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.