Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Kolegové jeli po noční z práce, cesta skončila vážnou nehodou

Spánek přemohl dnes před sedmou hodinou ráno pětačtyřicetiletého řidiče v České Lípě, který jel společně s kolegy po noční směně domů. Havaroval a všichni tři skončili v péči lékařů.

Nehoda se odehrála na silnici I/9 v České Lípě. Řidič ve Fordu Focus jel ulicí a usnul za volantem. Auto v ten okamžik přejelo do protisměru, kde se střetlo s nákladním vozem značky Mercedes. Na místě zasahovali hasiči a přiletět musel i záchranářský vrtulník.

Jednu osobu hasiči vyprostili z auta pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení. Všichni tři cestující byli následně předáni do péče zdravotnické záchranné služby,“ informoval Hasičský záchranný sbor Libereckého kraje na Twitteru.

Informaci upřesnil mluvčí Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Michael Georgiev: „Na místě zasahovalo několik našich posádek. Byly zde tři zraněné osoby. Jedna osoba utrpěla těžké zranění a musela být napojena na umělou plicní ventilaci a transportována vrtulníkem na traumacentrum liberecké nemocnice.

Osmnáctiletý a devatenáctiletý spolucestující byli při vědomí, rovněž utrpěli zranění a záchranáři je převezli do nemocnice v České Lípě.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR, HZS LK

Štítky nehoda, spánek, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kolegové jeli po noční z práce, cesta skončila vážnou nehodou  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.