Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Motorkář zřejmě nevypnul blinkr a zmátl řidičku. Ta mu vjela do cesty

Jablonečtí policisté šetří nehodu, ke které došlo v pondělí po třinácté hodině na silnici mezi Jabloncem nad Nisou a Dolní Černou Studnicí, kde havaroval motocykl.

„Na základě prvotního šetření jsme zjistili, že během jízdy tento motocyklista pravděpodobně zapomněl vypnout pravý blinkr,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Řidička vyjíždějící z vedlejší silnice třetí třídy po pravé straně od motocyklisty viděla zleva přijíždějícího motocyklistu se zapnutým blinkrem a jelikož se domnívala, že skutečně bude odbočovat vpravo z hlavní silnice na vedlejší, vyjela na hlavní. „Tohoto se motocyklista zalekl a svůj stroj „položil“ na vozovku. Motocyklista totiž neměl v úmyslu odbočovat vpravo, ale uvedenou křižovatku projet po hlavní silnici v přímém směru jízdy,“ dodala mluvčí.

Ke střetu s autem nedošlo, motorkář ale ze svého stroje spadl a zranil se. „Z místa dopravní nehody byl posádkou Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje převezen do jablonecké nemocnice,“ uzavřela Sochorová.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, nehoda, jablonec, motocykl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkář zřejmě nevypnul blinkr a zmátl řidičku. Ta mu vjela do cesty  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.