Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Řidič před pekařstvím ve Smržovce naboural a ujel. Poté nadýchal skoro 2,5 promile

Jablonečtí dopravní policisté šetří nehodu, ke které došlo v pondělí po poledni před pekařstvím na silnici 14 ve Smržovce. Před přechodem se srazila dvě auta, jenže viník ujel. Řidič nabouraného auta ho poté dostihl v Tanvaldu u Penny a viník nadýchal 2,46 promile alkoholu.

„Dvaatřicetiletý řidič s vozidlem Škoda Fabia jel ve směru od Tanvaldu do centra města, kde nedodržel bezpečnou vzdálenost za před ním jedoucím vozem Mercedes Benz, jehož řidič přibrzdil před přechodem pro chodce. Řidič se Škodou Fabie již na tuto situaci nedokázal zareagovat a do Mercedesu zezadu narazil,“ popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Jenže popis nehody tímto neskončil. Řidič škodovky se s autem rychle otočil a ujel. Poškozený řidič s Mercedesem ho však dostihl a viník v Tanvaldu na parkovišti před prodejnou Penny zastavil. „Policisté následně v jeho dechu naměřili hodnotu alkoholu 2,46 promile alkoholu,“ dodala mluvčí.

Škoda po nehodě je asi 160 tisíc, nikdo se nezranil. „Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří šetří veškeré okolnosti celé události, již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, policie, smržovka, tanvald

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič před pekařstvím ve Smržovce naboural a ujel. Poté nadýchal skoro 2,5 promile  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.