Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Muž v Liberci přežil pád z dvanácti metrů. Zachránil ho dopad na dodávku

O velkém štěstí může hovořit muž, který v neděli ráno vypadl v Liberci z okna bytu ve třetím patře. Pád z dvanácti metrů zmírnila dodávka, na kterou spadl a po které se svezl na zem. Muž utrpěl středně těžká poranění a s posádkou normálně komunikoval.

Na případ upozornila TV NOVA. „Všichni říkají, že to auto mu zachránilo život. Prostě pomohlo. Záchranka odvezla toho chlapa, který vypadl z okna. Kdyby tam auto nebylo, tak všichni, kteří byli svědky, řekli, že už by bylo po něm a nepřežil by. Ale říkali, že je v hodně těžkém stavu," řekl televizi majitel dodávky Viktor Dimidovič.

Podle prvních informací se muž z okna vyklonil tak nešťastně, že z něj vypadl a zřítil se dolů přímo na dodávku. Následky dopadu pak ztlumila právě dodávka před domem zaparkovaná.

Podle mluvčího liberecké záchranky Michaela Georgieva muž utrpěl středně těžká poranění. „Muž byl při vědomí, s posádkou komunikoval a se středně těžkým poraněním jsme ho převezli k dalšímu ošetření do liberecké nemocnice," uvedl.

Na kuriózním případu pracuje i policie. „Mohu potvrdit, že v současné době prověřujeme okolnosti pádu 43letého muže ze třetího patra obytného domu na střechu vozu," řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto archiv redakce

Štítky liberec, pád z okna, dodávka, policie, nova

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Liberci přežil pád z dvanácti metrů. Zachránil ho dopad na dodávku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.