Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Kluk chtěl z cirkusu ukrást zebru, přitom měl sedět ve škole

Záškolák společně se svými kamarády v České Lípě si krátil čas a místo toho, aby seděl ve školní lavici, vymýšlel hlouposti a snažil se krást. Měl ale smůlu, objevila ho totiž preventistka kriminality, která šla náhodou kolem.

„No a co, nejsem ve škole,“ tak se obhajoval asi desetiletý kluk, který byl přistižen při krádeži v cirkusu. Jeho plán se mu ale nepodařilo dotáhnout do konce. Kolem šla totiž ve stejnou dobu asistentka prevence kriminality, a přestože byla mimo službu, nezůstala lhostejná k tomu, co viděla. „Trojice dětí se nejprve pokoušela nahlédnout do zaparkovaného přívěsu. Po chvíli už byli v ohradě se zvířaty a nenapadlo je nic jiného, než si odvést zebru,“ popsala mluvčí Městské policie v České Lípě Eva Vlastníková.

Když je preventistka zastavila a ptala se, cože to dělají, tak prý si chtěli zebru jen pohladit. Pod dohledem asistentky ale musel kluk zebru vrátit do ohrady, jenže to se mu nelíbilo a měl spoustu řečí, třeba to, že není ve škole, tak si může dělat, co chce. To ale není pravda, což se sám přesvědčil. „Tak si snad zapamatuje, že krást se nemá,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky záškolák, zebra, krádež, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kluk chtěl z cirkusu ukrást zebru, přitom měl sedět ve škole  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.