Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Opilá řidička kličkovala Pavlovicemi, jela si pro další alkohol. Svědek jí na křižovatce vzal klíčky

Se zákazem řízení, navíc pod takovým vlivem alkoholu, že sotva stála na nohou, vyrazila začátkem dubna třiašedesátiletá žena v libereckých Pavlovicích na nákup dalšího alkoholu. Jenže její jízda byla tak nestandardní, že skončila na křižovatce ulic Generála Svobody a Legií, kde ji chcípl motor a svědek jí vzal klíčky, aby nemohla jet dál.

„Kličkovala ze strany na stranu, pohybovala se s autem opakovaně v protisměru a také najížděla na chodníky. To nenechalo klidným 49letého spolujezdce z jiného vozidla, který využil okamžiku, kdy jí zhasnul motor v křižovatce ulic Legií a generála Svobody, přiběhl k ní, otevřel dveře jejího vozu a vytrhl jí klíčky ze zapalování,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Žena se po vystoupení z auta sotva udržela na nohou a navíc z ní byl cítit alkohol. „Dechovou zkoušku na místě odmítla a přiznala se jen ke konzumaci jedné sklenky proseka. Účelem její cesty měl být nákup dalšího alkoholu, který jí došel,“ dodala mluvčí.

Za volantem pak neměla co dělat ještě z jednoho důvodu. Až do listopadu má zákaz řízení. „Žena si na policejní služebně sypala popel na hlavu a prohlásila, že své jízdy autem velice lituje a je rozhodnutá vrátit řidičský průkaz a prodat auto, aby se už podobná situace nemohla nikdy opakovat. I přes tuto projevenou pozdní lítost ji nemine řízení před soudem, který ji může poslat až na dva roky za mříže,“ uzavřela Baláková.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, alkohol, zákaz řízení, liberec, pavlovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jirka Bouma

Já když vidím jak Policie nikde není a nikde na ni nenarazíte, tak pokud Vás někdo neudá tak policie Vás ani nemá šanci chytnou, protože nikde není ! Nicméně tresty za alkohol jsou tak směšné, že se člověk směje a za břicho popadá ! Za alkohol by mělo být minimálně sto tisíc pokuta a papíry na deset let do čistírny bez možnosti žádát po polovině trestu ! Bohužel, těchto lidí je víc a víc.......stačí se o víkendech podívat k hospodám kolik je tam aut.....na Kofolu asi nikdo do hospody večer nepůjde, že ?

Pátek, 9. června 2023, 09:30Odpovědět

Opilá řidička kličkovala Pavlovicemi, jela si pro další alkohol. Svědek jí na křižovatce vzal klíčky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.