Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Bitka v Moskevské ulici. Policie hledá dva muže

Liberečtí policisté vyšetřují incident, který se odehrál už 21. dubna ve vnitrobloku Moskevské ulice. Došlo tam ke slovní rozepři a následnému napadení. Policie nyní zveřejnila fotografie dvou mužů, kteří v době incidentu na místě byli a pátrá po nich. Při bitce byl navíc poškozen zaparkovaný vůz, škoda je 20 tisíc korun.

„Obracíme se na veřejnost se žádostí o pomoc při ztotožnění dvou důležitých svědků celé události. Oba muži se v inkriminované době nacházeli právě ve vnitrobloku Moskevské ulice a svým svědectvím k případu by mohli výrazným způsobem dopomoci k jeho objasnění,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

První ze svědků měl na sobě černočervenou bundu s bílými prvky na vrchních částech rukávů, tričko nebo mikinu černé barvy s potiskem a modré kalhoty. Jednalo se velmi pravděpodobně o rifle. „Podle zatím dostupných informací se tento muž zřejmě znal s dalším mužem, který byl v daném okamžiku také přítomen předmětného jednání,“ dodal mluvčí.

Druhý muž měl na sobě černou sportovní obuv, modré riflové kraťasy, černou mikinu s kapucí a na zádech černý batoh. Muž měl černé, krátce střižené vlasy a vousy.

Policisté v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví a poškození cizí věci, za který pachateli v případě prokázání viny může hrozit trest odnětí svobody až na dva roky.

„Informace k případu a k osobě na fotografiích můžete předat policistům prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo přímo na služebně Obvodního oddělení Liberec – centrum v ulici Krajinská,“ uzavřel Robovský.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, bitka, incident, moskevská, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bitka v Moskevské ulici. Policie hledá dva muže  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.