Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Turistku zranil valící se pivní sud, uvolnil se z přívěsného vozíku

Překvapení jistě zažila turistka, kterou po cestě z rozhledny Štěpánka v Příchovicích zranily pivní sudy. Ty se uvolnily z vozíku a kutálely se cestou dolů, až jeden z nich ženu porazil.

K události došlo před pár dny v odpoledních hodinách na účelové komunikaci za uzamčenou závorou mezi hotelem Hvězda a rozhlednou Štěpánka. Řidič tudy jel ve voze Suzuki Jimmy a v přívěsném vozíku měl naložené pivní sudy. Jel ve směru k rozhledně.

Ve stoupání v pravotočivém stáčení mezi vyvýšeným terénem lesa se uvolnilo zadní čelo přívěsu, sudy spadly na komunikaci a kutálely se svahem dolů. Bohužel jeden z nich narazil do pětatřicetileté chodkyně jdoucí od rozhledny, která utrpěla zranění, jehož charakter a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření,“ uvedla mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.

Událost šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Semilech. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, sudy, pivo, Příchovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Turistku zranil valící se pivní sud, uvolnil se z přívěsného vozíku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.