Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

U Železného Brodu se čelně střetla dvě vozidla. Na místě zasahoval vrtulník

Včera večer došlo na silnici první třídy č. 10 na Jablonecku k vážné dopravní nehodě. Mezi Železným Brodem a Splzovem se čelně srazila dvě vozidla. K incidentu byla přivolána i letecká záchranná služba.

„Krátce před sedmou hodinou večer vyjely všechny složky Integrovaného záchranného systému k vážné dopravní nehodě,“ komentovala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Ke střetu došlo poté, co řidič s vozidlem značky Volkswagen zatím z neznámých důvodů přejel do protisměru a zde se čelně srazil s řidičkou ve vozidle Toyota.

Na místě zasahoval také vrtulník kvůli vážně poraněnému řidiči Volkswagenu. „Osobu, kterou hasiči vyprostili z vozidla za pomoci hydraulického vyprošťovacího zařízení, transportoval do nemocnice vrtulník LZS,“ uvedli hasiči na Twitteru. Řidička Toyoty vyvázla z nehody s lehkým zraněním.

Řidičku policisté podrobili dechové zkoušce s negativním výsledkem, u řidiče nařídili odběr krve v nemocnici. „Komunikace byla v daném úseku téměř po dobu tří hodin zcela uzavřena. K plnému obnovení provozu došlo kolem půl desáté hodiny večer,“ dodala mluvčí s tím, že okolnosti celého incidentu vyšetřují policisté.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS LK

Štítky nehoda, Železný brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Železného Brodu se čelně střetla dvě vozidla. Na místě zasahoval vrtulník  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.