Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Žena v Jablonci nadýchala přes čtyři a půl promile. Skončila v nemocnici

Jablonečtí strážníci v úterý večer vyráželi do jablonecké Liberecké ulice, kam je zavolali svědci. Na lavičce tam seděla opilá žena s mužem, který se jí měl snažit křísit. Nakonec ale bylo všechno trochu jinak.

„Strážníci označený pár našli, žena byla plně při vědomí a bez viditelných zranění, komunikovala, ale značná opilost byla očividná,“ popsala mluvčí jablonecké radnice Jana Fričová.

Ukázalo se ale, že muž není partnerem ženy a ani ji nekřísí, naopak se ji snažil vetřít do přízně. „Proto jej strážníci rázně poslali pryč a přistoupili k orientační dechové zkoušce,“ dodala mluvčí.

A její výsledek he překvapil, žena totiž nadýchala 4,62 promile alkoholu. „I když žena byla i po tak velké dávce vitální, nešlo vyloučit, že se její stav zhorší, proto strážníci zavolali rychlou záchrannou službu a ta dotyčnou převezla do jablonecké nemocnice,“ uzavřela Fričová.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Jablonec

Štítky městská policie, strážníci, jablonec, akohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petko Kotov

"Snažil se vetřít do přízně" totálně ožralé ženské... takže chtěl zasunout, co by v tom bylo. Ale v tom případě to musel bejt taky řádnej zoufalec nebo jinej bezďák, jít po takovejchhle "případech"... ale kdo chce kam, nechme ho jít tam.

Neděle, 27. srpna 2023, 22:17Odpovědět

Žena v Jablonci nadýchala přes čtyři a půl promile. Skončila v nemocnici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.