Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Vyrazil v cizím autě krást krytinu na střechu, maskovací manévr ale nevyšel

Jestli to byl momentální nápad anebo naplánovaný maskovací manévr se lze jen dohadovat, nicméně jasné je, že nevyšel. Krádež, při níž použil cizí auto se šestačtyřicetiletému muži z Jablonce nevyvedla tak, jak si asi představoval. Zřejmě proto půjde do vězení.

Příběh se odehrál jednoho červnového dne tohoto roku v centru města. Muž si tehdy vyhlédl střešní krytinu z PVC a roli lepenky, která ležela na neoploceném pozemku. Řekl si zřejmě, že by se mu hodila a vydal se věci v hodnotě 80 tisíc korun ukrást.

Na místo dojel vozem Audi A6 a vše naskládal do zavazadlového prostoru. Ovšem dotyčný výtečník auto bez dovolení sebral někomu jinému, a navíc se s ním vydal do ulic, aniž by sám měl k řízení oprávnění. Nevlastní totiž řidičák.

Policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou ve zkráceném přípravném řízení sdělili šestačtyřicetiletému muži podezření ze spáchání trestných činu krádež a neoprávněné užívání cizí věci. Podezřelému nyní za spáchání uvedených trestných činů hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody až na dva roky,“ doplnila k případu mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky krádež, neoprávněné užívání, Policie ČR, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyrazil v cizím autě krást krytinu na střechu, maskovací manévr ale nevyšel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.