Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Zlodějku prozradily bezpečnostní rámy v obchodě, kde zrovna nic nesebrala

Celkem obratně si dokázala hned ve třech prodejnách v Liberci obstarat mladá žena oblečení. Bez zaplacení si vybrala co se jí líbilo a prošla rámy bez povšimnutí. V posledním obchodě ji však bezpečnostní opatření prodejců odhalila.

Do obchodů se vypravila v pátek 20. října společně se známým. Před druhou hodinou odpoledne si v jedné z prodejen naskládala do batohu dvě dětské mikiny, dětská body, dětské kalhoty a dámské tričko a odešla bez zaplacení.  O hodinu později si v další prodejně po odstranění zabezpečovacích čipů doplnila svůj obsah batohu o dvě značkové mikiny a tričko a zanedlouho v dalším obchodním centru přidala tři značková termotrika. Udělala to tak šikovně, že o jejích úlovcích neměl tušení ani její doprovod.

Klec spadla až při návštěvě poslední prodejny se sportovním oblečením a vybavením, ze kterého ale shodou náhod nic neodnášela. I tak se ale při odchodu rozezněly bezpečnostní rámy.  

Vzhledem k tomu, že z tohoto obchodu žádné zboží odcizeno nebylo, na přivolanou policejní hlídku dvojice čekat nechtěla a z místa odešla. Policisté je však zanedlouho vypátrali a žena se k původu oblečení ve svém batohu přiznala,“ popsala mluvčí Policie ČR Klára Jeníčková.

Svým jednáním zlodějka způsobila škodu ve výši 11 798 korun. Policisté z obvodního oddělení Vápenka sdělili pětadvacetileté ženě podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Za tento přečin mladé ženě hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky krádež, obchodní centra, Policie ČR, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zlodějku prozradily bezpečnostní rámy v obchodě, kde zrovna nic nesebrala  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.