Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Konflikt v Liberci. Muž plival na auto, řidiče poté bodl do hrudníku

Policie vyšetřuje konflikt, ke kterému došlo v sobotu po obědě v Liberci. Vše vyvrcholilo pobodáním mladého muže. Policie hledá svědky celého incidentu, a to včetně záznamů z palubních kamer projíždějících vozidel.

Vše začalo již na světelné křižovatce ulic Kunratická a Jablonecká. „Kolemjdoucí muž plivl na vozidlo tovární značky AUDI A3 bílé barvy v době, kdy vozidlo stálo na světelné křižovatce na červenou,“ popsala mluvčí policie Klára Jeníčková.

Řidič auta se za ním rozjel a zastavil v ulici Kunratická. „Chtěl se dotázat na důvod tohoto jednání, místo odpovědi však muž opětovně plivl na auto a vystoupivšího řidiče udeřil dvěma údery do obličeje a zasadil mu bodnou ránu nožem do oblasti hrudníku,“ dodala mluvčí.

Rodinný výlet do Lvové se proměnil v policejní pátrací akci

Rodinný výlet do Lvové na Liberecku se v pondělí nečekaně proměnil v houbaření. Při něm se ztratila seniorka, kterou hledala její rodina. Celá situace vyústila až v policejní pátrací akci.

Řidič byl převezen Zdravotnickou záchrannou službou Liberec s poraněním hrudníku do Krajské nemocnice v Liberci.

Policisté incident vyšetřují a obrací se na veřejnost. „Přijmeme veškerá svědectví počínaje zastavením vozidel na světelné křižovatce ulic Kunratická a Jablonecká až po samotný incident fyzického napadení. Zároveň přijmeme záznamy z palubních kamer automobilů, které událost zaznamenaly,“ uvedla Jeníčková.

Informace mohou svědci předávat telefonicky prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo se dostavit na služebnu Obvodního oddělení Liberec – Vápenka.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, konflikt, kunratická

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kunratická - Jablonecká: Tam bude nová Záchranka, ne?

Středa, 1. listopadu 2023, 10:14Odpovědět

Konflikt v Liberci. Muž plival na auto, řidiče poté bodl do hrudníku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.