Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Byla to vražda? Policie v Jablonci potvrdila konflikt mezi příbuznými

Jablonečtí policisté od sobotního večera vyšetřují zvlášť závažný zločin, kterého se dopustil mladistvý pachatel. Proto k případu nezveřejnila prakticky žádné informace, jen to, že šlo o konflikt mezi příbuznými.

Zda šlo o vraždu, to policie nepotvrdila. „Zvlášť závažný zločin, který nyní již vyšetřují krajští kriminalisté, se stal v rámci jedné rodiny při konfliktu mezi příbuznými,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Podrobnosti k zločinu v Jablonci

Podle CNN Prima News šlo o konflikt mezi dvěma mladíky, obětí je ale nakonec zřejmě starší muž. Pachatel měl zaútočit nožem a z místa činu utéct. Policie ho ale ještě v sobotu večer dopadla. „Co jsem slyšela, tak se dva kluci poprali, jeden toho druhého pobodal a pak utekl,“ řekla reportérovi televize žena ze sousedního domu.

Domácí násilí, spory s rodinou. Muž se nejprve přiznal k vraždě manželky, u soudu vinu odmítl

V Hradci Králové začal v úterý soud s mužem, kterého obžaloba viní z vraždy a z týrání osoby žijící ve společném obydlí. Hrozí mu až 18 let vězení. Muž podle spisu dlouhodobě psychicky i fyzicky týral svoji manželku, jeho jednání se stupňovalo až...

Další informace ale k případu nejsou. „Vzhledem ke skutečnosti, že účastníkem trestního řízení je mladistvý, nebudeme k případu dle zákona již zveřejňovat žádné další informace, a to samozřejmě i s ohledem na rodinu,“ dodala mluvčí.

Policie letos v Libereckém kraji šetří tři další vraždy. Násilnou smrtí zemřela v únoru v Turnově sedmapadesátiletá žena, z vraždy obvinila policie o rok mladšího manžela. Na začátku července zemřelo v Liberci nezletilé dítě. Násilnou smrtí zemřela na začátku září také seniorka v bytovém domě v Jablonci nad Nisou. V souvislosti s případem policisté zadrželi dvaapadesátiletého muže, kterého obvinili z vraždy. Hrozí mu až 20 let vězení.

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, jablonecko, zločin, mladistvý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Strapina

Vzhledem k tomu ,že něco o Jablonecku vím,co takhle etnická příslušnost pachatele,nebyla by?!

Úterý, 7. listopadu 2023, 08:51Odpovědět

Byla to vražda? Policie v Jablonci potvrdila konflikt mezi příbuznými  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.