Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Řidič kličkoval ze strany na stranu. Odér prozradil, že řídil pod vlivem

Až dva roky ve vězení hrozí čtyřiapadesátiletému muži, který svou neobvyklou jízdou zaujal policisty.

Hlídka železnobrodské policie projížděla v uplynulých dnech v podvečer po silnici mezi Železným Brodem a Koberovy, když si všimla podezřelého vozidla. „Hlídka před sebou spatřila nezvykle jedoucí osobní motorové vozidlo.  Pozornost policistů na sebe upoutal neobvykle pomalou jízdou, při které opakovaně přejížděl od krajnice vozovky do středu a zpět,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policisté se vzápětí rozhodli řidiče podrobit kontrole. Ten ale na výzvu k zastavení zareagoval až po několika set metrech. A jak se ukázalo, neměl za volantem co dělat. „Řidič má v současné době Městským úřadem v Železném Brodě vysloven zákaz řízení motorových vozidel, a to až do září příštího roku,“ informovala Sochorová.

Z dechu muže navíc nebylo těžké odhadnout, že se před jízdou posilnil alkoholem, což sám přiznal. Množství alkoholu ale dechová zkouška neprokázala, protože ani přes opakované pokusy se řidiči nepodařilo do přístroje správně nadýchat. „Lékařskému vyšetření, které je spojeno s odběrem krve se podezřelý odmítl podrobit,“ dodala mluvčí s tím, že nyní si bude muset řidič počkat na rozsudek soudu.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay

Štítky policie, kličkování, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič kličkoval ze strany na stranu. Odér prozradil, že řídil pod vlivem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.