Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Mejdan se asi vydařil a přidal ženě na vytrvalosti. Prošla hned tři města

Dobrodružnou výpravu má za sebou žena z České Lípy, jejíž opileckou cestu vystopovali až strážníci. Na ty se totiž obrátil svědek, který totálně opilou a špinavou ženu viděl na sídlišti Sever a domníval se, že potřebuje pomoc.

Hlídka strážníků proto na zavolání na místo vyrazil, ale nikoho nenalezla. Operační si ale spojil informace o tom, že před několika hodinami se v Mimoni a posléze v Zákupech pohybovala žena, na kterou se hodil popis oznamovatele. Po dalším pátrání operační zjistil, o koho s největší pravděpodobností jde a další svědkyně uvedla jméno jejího přítele.

Když utekly asi čtyři hodiny od nahlášení, ozval se partner ženy s tím, že se vrátila domů. Sice špinavá a hodně opilá, ale jinak v pořádku. Mezi tím ale přispěchal další svědek, který našel ztracený mobil oné ženy, který žena v ulicích Severu vytrousila. Zpětně se povedlo zjistit, že žena šla pěšky z Mimoně, kde vzbudila hodně pozornosti, stejně jako v Zákupech.

Jak a kudy došla ze Zákup do České Lípy, sama neví a nevědí to ani tamější strážníci. Vyzvednout si mobil přišla i s přítelem, zcela střízlivá, a hlavně úplně v pořádku po zdravotní stránce,“ dodala mluvčí Městské policie v České Lípě Eva Vlastníková.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky alkohol, pomoc, městská policie, Česká Lípa

Mejdan se asi vydařil a přidal ženě na vytrvalosti. Prošla hned tři města  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.