Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policie hledá viníka i svědky nehody z parkoviště u obchodu

Předvánoční tlačenice v obchodech i na přilehlých parkovištích přináší i nepříjemné situace. Policisté v Jablonci hledají svědky nehody, která se stala na parkovišti u Lidlu. Mají nabourané auto, ale viníka nikoli.

Údajná nehoda se měla odehrát ve středu 13. prosince v 16.30 hodin u prodejny v Riegerově ulici na parkovišti. Dosud neznámý svědek ta tehdy řekl řidiči zaparkovaného vozidla VW Touran, že viděl ve chvíli, kdy vyšel z prodejny, jak mu do jeho auta naboural někdo jiným vozem. Mělo jít o vůz Suzuki Ignis, přičemž svědek uvedl i registrační značku.

Policistům se podařilo uvedené vozidlo Suzuki i jeho řidiče vypátrat. Provedeným šetřením ovšem na tomto voze nezjistili žádné poškození, které by odpovídalo uvedené dopravní nehodě. Řidič vozu sice uvedl, že se v dané době na parkovišti u Lidlu pohyboval, ovšem popřel, že by no čehokoliv narazil,“ popsala mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.

Policisté z jabloneckého Dopravního inspektorátu, kteří uvedenou dopravní nehodu i nadále šetří, žádají případné svědky celé události a aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Policisté přivítají i to, když se jim přihlásí i neznámý svědek, který o údajném střetu obou vozidel informoval majitele vozu VW Touran přímo na místě. Dopravní policisté budou rádi i za jakékoliv informace směřující ke zjištění průběhu celé události.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, pátrání, viník, svědek, Jablonec nad Nisou

Policie hledá viníka i svědky nehody z parkoviště u obchodu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.