Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Přivolal si policejní hlídku sám na sebe. Zřejmě nezná zdejší poměry

Aby si člověk přivolal policii sám kvůli sobě se běžně nestává. Ovšem něco takového zažili strážníci českolipské městské policie.

Před pár dny se hodinu po půlnoci rozezněl telefon na operačním středisku a na druhém konci aparátu se ozval cizinec, který špatnou češtinou žádal příjezd hlídky městské policie. Zjistit o co přesně jde se po drátě nepodařilo z cizince dostat, a tak se podrobnosti dozvěděla až hlídka přímo na místě.

Před Souky barem už na strážníky čekal volající, a tak začalo zjišťování, co předcházelo telefonátu. Muž se podle svědků měl v baru chovat nepřístojně, a tak byl z baru vyveden. To ale zřejmě nedokázal pochopit, proto zavolal na policii,“ popsala mluvčí Městské policie v České Lípě Eva Vlastníková.

Strážníci muži znovu vše vysvětlili a z místa ho vykázali. Muž možná pochopil, možná nepochopil, ale každopádně poslechl a odešel pryč.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky městská policie, bar, cizinec, Česká Lípa

Přivolal si policejní hlídku sám na sebe. Zřejmě nezná zdejší poměry  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.