Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Řidič na přechodu srazil ženu a ujel. Zaznamenala ho kamera

Policisté pátrají po řidiči, který v úterý po poledni na přechodu v Komenského ulici v Jablonci srazil chodkyni a ujel. Policie zveřejnila fotografie vozidla a žádá veřejnost o spolupráci.

„Dosud neznámý řidič pravděpodobně s vozidlem Mazda 6 jel ve směru od vjezdu do garáží obchodního domu Centrál do centra města, kde na přechodu pro chodce nedal přednost chodkyni, která společně ještě s jednou chodkyní přecházela vozovku z jeho pravé strany,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Po střetu s autem žena upadla na vozovku. „Neznámý řidič na chvíli zastavil a poté z místa nehody odjel, aniž by splnil povinnosti, které mu v takové situaci ukládá zákon,“ dodala mluvčí.

Chodkyně při nehodě utrpěla zranění, jehož charakter a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření.

Vozidlo s neznámým řidičem zachytili v době dopravní nehody v ulici Komenského kamery. „Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Policisté přivítají především jakékoliv informace vedoucí ke zjištění totožnosti neznámého řidiče, který z místa dopravní nehody odjel. Samozřejmě žádáme i samotného řidiče vozidla Mazda 6, aby se stejným způsobem policistům přihlásil sám,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, jablonec, přechod, komenského

Řidič na přechodu srazil ženu a ujel. Zaznamenala ho kamera  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.