Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

V zatáčce dostal smyk, vjel do protisměru a srazil se s protijedoucím vozem

Sníh, led i mráz si žádají v zimních měsících zvýšenou opatrnost na silnicích. Nepozornost nebo rychlá jízda mohou ohrozit všechny účastníky provozu. Tak jako v případě nehody na Maloskalsku.

K té došlo v uplynulých dnech na silnici z Malé Skály do Frýdštejna. „Řidič s vozidlem Daihatsu Terios při průjezdu pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost povaze a stavu vozovky,“ informovala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

V důsledku toho dostal smyk, přejel do protisměru a zde se srazil s protijedoucím vozidlem značky Renault Kangoo. „Při tomto střetu řidič i řidička utrpěli zranění, se kterým byli posádkou Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje převezení do turnovské nemocnice,“ komentovala Sochorová s tím, že dechové zkoušky byly u obou účastníků nehody negativní.

„Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, nehoda, Malá Skála

V zatáčce dostal smyk, vjel do protisměru a srazil se s protijedoucím vozem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.