Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Mladíci v Jablonci napadli muže kvůli napomenutí. Všemu přihlížel jeho syn

Kvůli napomenutí napadli dva mladíci muže na ulici v Jablonci nad Nisou. Shodili ho na zem a mlátili do hlavy. Všemu přihlížel nezletilý syn napadeného. Oba výtečníci už si vyslechli obvinění z výtržnictví a ublížení na zdraví.

Incident se odehrál 21. prosince loňského roku v ulici SNP v Jablonci nad Nisou. Devatenáctiletý mladík se rozhodl vykonávat potřebu na schody jednoho z domů v ulici. Přitom ho ale, před devátou večer, načapal devětatřicetiletý obyvatel domu, který vyšel ven venčit spolu s nezletilým synem psa. Muž močícího mladíka napomenul, ten ale zareagoval tak, že se otočil a muže několika ranami do hlavy fyzicky napadl. V tu chvíli přišel i druhý z mladíků, muže shodil na zem a přidal mu dalších několik ran do hlavy.     

Při tomto fyzickém napadení utrpěl muž zranění, se kterým je ještě v tuto dobu v pracovní neschopnosti,“ uvedla mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.

Oba výtržníci, devatenáctiletý i dvacetiletý, již mají sděleno podezření ze spáchání uvedených trestných činů. „Oběma podezřelým nyní hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody až na tři roky,“ doplnila Sochorová.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky napadení, napomenutí, mladíci, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladíci v Jablonci napadli muže kvůli napomenutí. Všemu přihlížel jeho syn  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.