Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policisté stále hledají řidiče, který v Jablonci srazil ženu na přechodu a ujel

Policisté stále hledají svědky dopravní nehody, při které neznámý řidič porazil chodkyni v Ladově ulici v Jablonci nad Nisou. Řidič v dosud nezjištěném typu vozu ženě neposkytl první pomoc a ujel.

Opakovaně prosíme veřejnost o pomoc při pátrání po neznámém řidiči. Nehoda se stala v úterý 16. ledna ve 13 hodin na přechodu pro chodce v Ladově ulici,“ přiblížila mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.

Žena přecházela vozovku po přechodu z levé strany, kde jí ale přijíždějící vůz nedal přednost. Po střetu s vozem chodkyně upadla na jeho kapotu a následně na silnici. Neznámý řidič na chvíli zastavil a poté z místa nehody odjel, aniž by splnil povinnosti, které mu v takové situaci ukládá zákon. Chodkyně při střetu s vozidlem utrpěla zranění, jehož charakter a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, opakovaně žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na telefon 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158.

Přivítáme především jakékoliv informace k samotnému průběhu dopravní nehody a ke zjištění totožnosti neznámého řidiče, který z místa dopravní nehody odjel směrem do centra města. Samozřejmě žádáme i samotného řidiče nezjištěného vozu, aby se stejným způsobem policistům přihlásil sám,“ dodala Sochorová.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jakub Wittka

Štítky nehoda, pátrání, řidič, svědky, zraněná, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté stále hledají řidiče, který v Jablonci srazil ženu na přechodu a ujel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.