Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Dožadoval se zapalovače a vyhrožoval zmlácením. Přijela si pro něj policie

Nepříjemnou situaci prožil nedaleko bývalého areálu podniku LIAZ v Jablonci muž, který šel po chodníku a v poklidu si pokuřoval cigaretu. Vyhrožoval mu tam jiný muž, a tak raději zavolal o pomoc na linku 156.

Muž šel po Belgické ulici v pátek 1. března odpoledne a potkal cyklistu, který tlačil kolo. „Dej mi oheň,“ vyzval cyklista kouřícího muže. „Nemám čas, nezdržuje mě,“ odvětil muž s cigaretu. „Dej mi oheň, nebo tě zmlátím,“ zahrozil pěstí cyklista, chytil kuřáka za rukáv a začal s ním cloumat. Kuřák dostal strach a z kapsy vyndal růžový zapalovač. Podal jej útočníkovi, rychle odešel a cestou vytočil linku 156, aby napadení ohlásil.

Hlídka městské policie muže v černé bundě, pracovních kalhotách a s kšiltovkou na hlavě jedoucího na jízdním kole našla zanedlouho. Vyptala se ho proto, jak se událost odehrával. „Šel jsem po chodníku, u vrátnice do areálu Liaz jsem si chtěl zapálit, ale neměl jsem zapalovač. Proti mně vyšel kuřák se zapálenou cigaretou, tak jsem mu řekl, aby mu půjčil oheň. On nechtěl, to mě rozčílilo, proto jsem ho chytil za rukáv a se zaťatou pěstí žádost zopakoval. Pak mi teprve vyhověl,“ popsal cyklista.

Potom, co muže vyslechli, strážníci pojali podezření, že se zde udál trestný čin, povolali proto Policii ČR. Během čekání na policejní hlídku cyklista z kapsy vyndal růžový zapalovač a položil jej na zídku. 

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky napadení, zapalovač, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dožadoval se zapalovače a vyhrožoval zmlácením. Přijela si pro něj policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.