Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policisté v Mimoni vyšetřují mravnostní trestný čin. Lidé útočí na podezřelé

Krajští kriminalisté se v těchto dnech intenzivně věnují vyšetřování mravnostního trestného činu, ke kterému mělo dojít v průběhu března v Mimoni. Případ se týká dvou nezletilých dětí.

V této souvislosti vyzývají policisté obyvatele Mimoně ke zdrženlivosti a k tomu, aby nedělali předčasné závěry. V souvislosti s mravnostním činem totiž došlo k několika útokům na podezřelé a jejich rodinné příslušníky.

Vzhledem k tomu, že v případě jako poškozené figurují dvě nezletilé děti, nebudeme k obsahu přijatého oznámení zveřejňovat žádné podrobnější informace. Nedovolují nám to zákony,“ uvedla mluvčí Krajského ředitelství Policie ČR Ivana Baláková.

Kvůli zmíněným útokům krajští kriminalisté žádají mimoňské občany, aby vyčkali výsledků vyšetřování, a aby jeho průběh nenarušovali výpady proti osobám, které jsou z uvedeného činu podezřelé, nebo proti jejich rodinným příslušníkům.

Takové jednání je protiprávní a několik incidentů tohoto charakteru už v Mimoni prověřujeme. Ty směřovaly proti dvěma mužům, kteří byli v oznámení označeni za pachatele mravnostního deliktu, a také proti jejich rodině. Řádné objasnění věci je v zájmu nejenom orgánů činných v trestním řízení, ale především v zájmu samotných obětí trestného činu, proto naši výzvu prosím respektujte,“ vyzývá veřejnost policejní mluvčí.

Rovněž police žádá, aby lidé událost nekomentovali na sociálních sítích, neboť to atmosféru ve městě negativně ovlivňuje.

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky vyšetřování, útoky, mravnostní trestní čin, Mimoň, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté v Mimoni vyšetřují mravnostní trestný čin. Lidé útočí na podezřelé  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.