Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Automaty a peníze z nelegálních heren propadly státu. Stíhané jsou dvě firmy

Herní automaty za více než tři miliony korun a více než sto tisíc korun z nelegálních heren objevených vloni na Liberecku propadly státu. Současně Celní úřad pro Liberecký kraj obvinil dvě firmy z provozování nelegálního hazardu na Liberecku.

Celní úřad vedl v těchto případech řízení, které mělo za cíl dokázat, že šlo skutečně o provozování nelegálního hazardu. Mimo jiné došlo i k vyjmutí peněz z automatů a v neposlední řadě vyčíslení pokuty a nákladů na řízení.

V průběhu řízení celníci za asistence zámečníka automaty otevřeli a vyjmuli finanční hotovost ve výši 433 627 korun. Následně firmám celní správa vyčíslila pokutu i s náklady na řízení v celkové výši 3 610 289 korun,“ uvedla mluvčí Celního úřadu pro Liberecký kraj Amálie Kolářová.

V rámci případů, které Celní úřad pro Liberecký kraj postoupil formou trestního oznámení na oddělení pátrání Generálního ředitelství cel. Tam byla v rámci trestního řízení rozpracována a poté předána Policii ČR s návrhem na zahájení trestního stíhání celkem čtrnácti podezřelých osob.

I když tyto nelegální herny již díky početným kontrolám nefungují, celníci na Liberecku i nadále pokračují ve sledování míst, kde by se obdobné podniky mohly nacházet,“ dodala Kolářová.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Celní úřad pro Liberecký kraj

Štítky hazard, nelegální herny, Celní úřad, Liberecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

A proto se opět vrací do centra kasina (Široká, Rochlice, ...)? Děláte si prdel? Co je tohle za debilní provokaci, velevlažná málem reaktorko? Zajímalo by mě, z kolika míst vás vyrazili, než jste skončila v Neliberecké Pindě.

Pátek, 12. dubna 2024, 20:42Odpovědět

Automaty a peníze z nelegálních heren propadly státu. Stíhané jsou dvě firmy  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.