Počasí dnes24 °C, zítra26 °C
Čtvrtek 27. června 2024  |  Svátek má Ladislav
Bez reklam

Drama v Ruprechticích, muž chtěl vyskočit z okna před očima manželky. Pomohli policisté

Policejní hlídka zasahovala minulý týden u dramatické situace v libereckých Ruprechticích v Třešňové ulici. Jednadevadesátiletý muž tam chtěl ukončit svůj život skokem z okna pátého patra panelového domu, a to navíc před zraky jeho manželky.

Když policisté přijeli na místo, muž seděl obkročmo na parapetu okna a jeho manželka se jej snažila přimět, aby se vrátil zpět do bezpečí bytu. „Jeden z policistů se bez váhání rozběhl do 5. patra a druhý se snažil navázat s mužem kontakt,“ popsala mluvčí policie Klára Jeníčková.

Na místo přijela následně také hlídka policistů z pohotovostního a eskortního oddělení. „Snažila se pokračovat v nesnadném navázání kontaktu a kolega tak mohl následovat svého parťáka do pátého patra. Ten již s mužem komunikoval a přesvědčoval ho, aby slezl z parapetu zpět do místnosti. Společně se jim zanedlouho muže podařilo dostat zpět do bezpečného prostoru pokoje,“ dodala.

Muže poté záchranáři odvezli do nemocnice. „Díky rychlému zákroku a jednání policistů, se podařilo zachránit to nejcennější, lidský život,“ uzavřela Jeníčková.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky poliice, třešňová, liberec, ruprechtice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drama v Ruprechticích, muž chtěl vyskočit z okna před očima manželky. Pomohli policisté  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.