Počasí dnes27 °C, zítra21 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

VIDEO: Policisté bojovali o život řidiče, zkolaboval v zamčeném autě uprostřed křižovatky

Vůz stojící uprostřed křižovatky v Liberci zaujal policejní hlídku i řadu kolemjdoucích. Hned bylo jasné, že něco není v pořádku. Sedmačtyřicetiletý řidič absolutně nereagoval a zdálo se, že je v bezvědomí. Policisté museli rychle jednat. Automobil byl ale zamčený.

„Policisté David Veselý a Martin Zahrádka prováděli běžnou hlídkovou činnost ve městě Liberec. V ulici Vratislavická si všimli vozidla tovární značky Hyundai i30 stojícího uprostřed křižovatky. Skupinka osob poblíž tohoto vozidla policisty máváním upozorňovala, že něco není v pořádku,“ popisuje policejní mluvčí Klára Jeníčková.

V uzamčeném autě seděl na místě řidiče muž, jenž nereagoval na oslovení, klepal se a byl zjevně v bezvědomí. Po opakované neúspěšné snaze jakéhokoli kontaktu s řidičem se hlídka rozhodla rozbít okno u dveří spolujezdce, aby mohla muži pomoci.

„Policisté poté muže vynesli z vozidla do bezpečného prostoru na chodník, kde mu poskytli první pomoc společně s přivolanými kolegy z hasičského záchranného sboru. Zanedlouho se jim podařilo přivést muže k vědomí. K další péči byl poté předán zdravotnické záchranné službě, která jej převezla k dalšímu vyšetření do liberecké nemocnice,“ dodala Jeníčková.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky záchrana života, policisté zachránili muže, zkolaboval v autě, řidič v bezvědomí, první pomoc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policisté bojovali o život řidiče, zkolaboval v zamčeném autě uprostřed křižovatky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.