Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Sobota 14. září 2024  |  Svátek má Radka
Bez reklam

Podřežu se, řekl muž v Jablonci a položil telefon. Sebevraha vypátrali městští strážníci

Městská policie v Jablonci nad Nisou řešila v pondělí 26. srpna večer nahlášení sebevražedného úmyslu. Opilý muž, který se pohádal s přítelkyní, si chtěl podřezat žíly. Předtím ale stihl o tomto úmyslu informovat svou družku a ta následně v obavě o něj zburcovala strážníky městské policie. Muže se nakonec podařilo během krátké chvíle vypátrat, svůj čin dokonat nestihl.

„Patnáct minut po sedmé hodině večerní volala na operační středisko Městské policie Jablonec nad Nisou zmatená žena. Řekla, že se po telefonu pohádala s přítelem a ten, zjevně opilý, jí oznámil, že končí se životem a jde si podřezat žíly. Žena celá vyplašená dodala, že přítel volal od svého strýce, ale tam už není a ona netuší, kam mohl jít,“ popisuje mluvčí jablonecké radnice Jana Fričová.

A tak se strážníci vydali hledat hubeného, 170 cm vysokého černovlasého muže v černém tričku a modrých riflích. Městská policie informovala i tu státní, která se také zapojila do hledání. O muži odpovídajícího popisu neměla žádné hlášení záchranka, nezachytila jej ani žádná kamera městského kamerového a dohlížecího systému.

„Už 15 minut po nahlášení ale strážníci hledaného našli, a to v parku Nová Pasířská. Seděl na lavičce a měl pořezanou levou paži. Svůj čin naštěstí nedokonal. Poranil se podle svých slov sám, protože se nepohodl s přítelkyní a byl z toho tak rozrušený, že vzal střep z rozbité láhve a pořezal se,“ dodává Fričová.

Než dorazili záchranáři, změřila hlídka městské policie muži hladinu alkoholu – přístroj ukázal 2,47 promile alkoholu v dechu.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením Jablonce nad Nisou

Štítky sebevražda, Městská policie Jablonec nad Nisou, policie, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podřežu se, řekl muž v Jablonci a položil telefon. Sebevraha vypátrali městští strážníci  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.