Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Úterý 17. září 2024  |  Svátek má Naděžda
Bez reklam

Při couvání srazil 80letou ženu a ujel. Policie po řidiči pátrá a prosí veřejnost o pomoc

Svědky nehody, při které řidič nejspíše osobního automobilu srazil 21. srpna ve Cvikově při couvání z parkovacího místa 80letou seniorku a aniž by jí poskytl pomoc, ujel, hledá českolipská policie.

K nehodě došlo v pátek 21. srpna kolem 9.30 dopoledne. „Zatím nezjištěný řidič motorového a spíše osobního vozidla při couvání  z parkovacího místa před vietnamskou prodejnou v ulici Sídliště ve Cvikově srazil 80letou seniorku, která upadla na zem a nebyla schopná sama vstát. Řidič dotčeného vozidla přesto z místa události odjel, aniž by jí nabídl pomoc. Té se dočkala až po nějaké době od místní obyvatelky, která jí zavolala zdravotnickou záchrannou službu. Lékaři seniorku hospitalizovali s vážným zraněním v českolipské nemocnici, kde se podrobí operativnímu zákroku,“ popisuje událost i její následky českolipská policejní mluvčí Ivana Baláková.

Hledaný řidič ještě pod odjezdu z místa nehody krátce hovořil s neznámým mužem, který za ním vyběhl z vietnamské prodejny, před kterou auto seniorku srazilo. „Souvislosti neznáme, víme jen, že několik metrů za nehodovým místem hledané auto zastavilo a jeho řidič se s uvedeným chodcem krátce bavil. Uvítali bychom, kdyby se nám přihlásil, potřebovali bychom s ním hovořit,“ podotýká policejní mluvčí a žádá o informace i další případné svědky události. „Pomoci samozřejmě může každá informace od kohokoliv, která s nehodovým dějem souvisí. Svědectví přijímáme na bezplatné tísňové lince 158,“ uzavírá Ivana Baláková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením Policie ČR

Štítky nehoda, policie, neposkytnutí pomoci, Cvikov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při couvání srazil 80letou ženu a ujel. Policie po řidiči pátrá a prosí veřejnost o pomoc  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.